Franchise

Je hebt een passie voor ondernemerschap en houdt van gezelligheid en sfeer.  Ook heb je interesse in de mensen binnen jouw regio. Vriendelijkheid is jouw middelste naam. Klinkt dit herkenbaar? Dan ben jij wellicht een geschikte franchisenemer van Jouw Marktkraam!

 

Hoe werkt het

  • Als franchisenemer run je een van onze vestigingen. Je bent een ambassadeur van Jouw Marktkraam en straalt vertrouwen, vriendelijkheid en service uit. Bovendien run je een community: je verbindt de buurt en lokale omgeving met elkaar in een ongedwongen setting.

  • Je staat garant voor de spullen in jouw winkel. Het personeel weet met een positieve insteek de producten aan te prijzen. Alle producten zijn van tevoren gecontroleerd, waardoor je altijd zeker bent van de geleverde kwaliteit.

  • In de buurt en voor de buurt. Jouw Marktkraam is een community. Je bent in de winkel altijd beschikbaar voor een gezellig praatje of een kop koffie. Ouderwetse service en sfeer staan voor jou hoog in het vaandel.


 

De voordelen voor jou als franchisenemer

  • Je bent een sleutelfiguur in de lokale community. Dankzij jou worden mensen verbonden en hebben ze een plek waar ze gezellig een kop koffie kunnen drinken tijdens het winkelen.

 

Impressie

Bij Jouw Marktkraam bepalen de huurders wat ze verkopen. Gebruikte (vintage) producten, DIY producten en gloednieuwe producten, alles is welkom. Mits in goede staat natuurlijk. Kijk eens naar een impressie van onze marktkramen en winkels. Link naar impressie (4)

 

Meld je aan

Heb je interesse in het runnen van een Jouw Marktkraam franchise? Vul dan ons aanmeldformulier in.