een winkel vol 
leuke spullen 

Franchise

Je hebt een passie voor het ondernemerschap? Je brengt de ouderwetse gezelligheid en sfeer terug in de winkel? Ontpop je dan tot lokale held en wordt de nieuwe franchisenemer van Jouw Marktkraam. Kom met ons praten en maak het verschil!

Jouw Marktkraam start bij jou om van heel Nederland te worden.

Hoe werkt het

 

  • Als franchisenemer run je een van onze vestigingen. Je bent een ambassadeur van Jouw Marktkraam en straalt vertrouwen, vriendelijkheid en service uit. Bovendien verbind je de buurt en lokale omgeving met elkaar in een ongedwongen setting.

  • De spullen in jouw winkel zijn belangrijk voor de uitstraling van de winkel en het merk Jouw Marktkraam. Jij en jouw personeel weten met een positieve insteek de producten aan te prijzen.

  • In de buurt en voor de buurt. Je bent in de winkel altijd beschikbaar voor een gezellig praatje of een kop koffie. Ouderwetse service en sfeer staan voor jou hoog in het vaandel.

content image

De voordelen voor jou als franchisenemer

content image
  • Je bent een sleutelfiguur in jouw regio. Dankzij jou worden mensen verbonden en hebben ze een plek waar ze gezellig kunnen winkelen en hun producten kunnen verkopen.
  • Er staat een team voor je klaar om je te helpen met de juiste benodigheden om er een succes van te maken. Denk aan een goed kassasysteem, het reserveringssysteem, begeleiding bij het opzetten, openen en runnen van een winkel, marketing vraagstukken én je hebt vele franchisecollega's waar je mee kunt sparren.

  • Het gebruik maken van de Jouw Marktkraam huisstijl, de Jouw Marktkraam Promotieplan, winkelacties etc. 

  • Leer van ervaringen van andere franchisenemers in verschillende regio's met ieder hun eigen uitdagingen.

"Dit is sociaal ondernemen!"

Meld je aan

Heb je interesse in het runnen van een Jouw Marktkraam franchise? Vul dan ons aanmeldformulier in.