een winkel vol 
leuke spullen 

Prijsuitreiking van de JMK-fiets Libelle Zomerweek

De zeer gewilde 'JMK-fiets' die tijdens de Libelle Zomerweek te winnen was, is deze week aan winnares Marjolein overgedragen in Jouw Marktkraam Zwolle. 

Dat gaat natuurlijk niet "alsjeblieft, bedankt en doei", maar gezellig onder het genot van een bakje koffie en een praatje, zoals we dat bij Jouw Marktkraam graag doen als je de winkel binnenkomt. Marjolein was uiteraard heel erg blij dat ze gewonnen had.

"Ik was met mijn oma in de bioscoop en na afloop bekeek ik mijn mail. Ik kon het haast niet geloven, maar oma bevestigde het." Marjolein heeft haar huidige fiets al 14 jaar (!) maar die is nu stuk. Dus deze nieuwe fiets komt haar wel heel erg goed uit, aangezien ze er onder andere mee naar school gaat.

Op de Libelle Zomerweek was Marjolein met haar zus én moeder: het was een moederdag cadeautje. Wie geeft ontvangt, lijkt hier op te gaan dus. Ze kende Jouw Marktkraam daarvoor nog niet, maar het concept spreekt meteen aan. Het filiaal in Zwolle bood haar ook nog een week gratis een kraam aan, zodat ze het bij hen eens kan komen proberen.

"Jullie hebben mij echt een super dag bezorgd! En ook die week gratis een marktkraam uitproberen! Het voelt gewoon als een vervroegde verjaardag! Dank jullie wel!" aldus de winnares. We zijn benieuwd naar je ervaring, Marjolein!