een winkel vol 
leuke spullen 

Prijsuitreiking webshopactie: V.I.P. kraamzorg en beautytreatment

De webshop-actie van Jouw Marktkraam is inmiddels afgelopen. De winnares is Irene Voorneveld van Op Eigen Houtje Lifestyle! Afgelopen week was de prijsuitreiking bij Jouw Marktkraam Maarssen-Dorp, waar zij de cheque voor een V.I.P. behandeling bij Spa Sereen ontving! 

“Ik had totaal niet verwacht dat ik zou winnen, ik was blij verrast toen ik het hoorde! Via een advertentie op Facebook merkte ik de webshop actie op en ik besloot het eens te proberen. Nooit kwam in me op dat ik misschien wel die onwijs relaxte V.I.P. behandeling kon winnen! Dank jullie wel!”

Eind april huurde ze een kraam bij Jouw Marktkraam Maarssen, waar ze voornamelijk woonaccessoires en stationary verkoopt van verschillende merken en eigen werk. Op Eigen Houtje Lifestyle is een klein familiebedrijfje van vakmensen met een passie voor houtbewerking en mensen met passie voor trends, interieur en lifestyle artikelen. Benieuwd wat deze winnende webshop nog meer verkoopt? Neem eens een kijkje in de online shop of kom langs bij Jouw Marktkraam Maarssen-dorp.

Vanaf eind maart kon je je als webshop aanmelden voor de actie als je een kraam huurde bij Jouw Marktkraam. Lees hier meer over het verloop van de actie.

Ben je geïnspireerd geraakt om ook een kraam voor je webshop te openen? Dat kan elke week! Kijk hier hoe dat werkt.