een winkel vol 
leuke spullen 

Verslag Jouw Marktkraam op de Libelle Zomerweek

Door onze stagiaire Berber Braaksma

23 mei 2016, de start van de Libelle Zomerweek. Een week waarin vrouwen uit heel Nederland afreizen naar Almeerderstand, voor de gezellige sfeer en de leuke stands vol met koopjes en acties. Jouw Marktkraam staat dit jaar voor het eerst op de Libelle Zomerweek en we pakken meteen goed uit met een actie om die hele leuke fiets te winnen.

Samen met mijn collega's Karin en Anita reisden we afgelopen maandag af naar het niet zo zonnige Almere. Er kan wel gezegd worden dat onze stand het zonnetje op de Libelle Zomerweek is. De stand is vrolijk ingericht met zomerse spullen, kleuren en bloemen. De fiets is onze eyecatcher, maar ook wij kregen positieve reacties op onze matching outfits. Wij zijn er klaar voor, het feest kan beginnen!

De bezoekers waren eerst wat afwachtend, maar wij lieten hen niet aan ons voorbij gaan. Vol enthousiasme vertellen we wat Jouw Marktkraam precies doet en we laten natuurlijk onze eyecatcher zien, de ‘JMKfiets’. Bezoekers worden enthousiast van ons verhaal en willen graag nog meer weten over ons concept. Uiteraard valt de fiets ook erg in de smaak. Dit is toch wel het lokkertje naar de stand, want wie wil deze fiets nou niet winnen?

Voor mij persoonlijk is het erg leerzaam deel uit te maken van het team van Jouw Marktkraam en ik ben blij dat ik betrokken word bij de Libelle Zomerweek. Ik vind het erg leuk om de bezoekers van de Libelle Zomerweek kennis te laten maken met het concept Jouw Marktkraam en ze enthousiast zien weglopen. Daardoor word ik zelf ook alleen maar enthousiaster over het leuke karakter van het kleinschalige ondernemen binnen de winkelformule en het ontzettend veelzijdige en afwisselende aanbod wat er te krijgen is.